Лекција 01 | Marktplatz - Lektionen | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Лекција 01

Киоск – сé под еден покрив

Списанија, слатки, цигари: како функционира едно мало семејно претпријатие. Теми: семејно претпријатие, киоск, трговија на големо.

Симнувања