Лекција 01 - Tоа е брилјантна идеја! | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 20.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 01 - Tоа е брилјантна идеја!

Позади кулисите- Андреас во студиото за снимање

Граматички дел: повторување: местото на зборовите во реченицата.

Аудио и видео прилози на оваа тема