Легални „фалсификатори“ во Лувр | Старт | DW | 02.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Легални „фалсификатори“ во Лувр

На 150 репродуктивци-сликари, Лувр секоја година им дава дозвола да вршат „копирање“ на дела од познати сликари, кои се изложени во музејот.

Гледај видео 02:03
Now live
02:03 минути