Лажни смартфони како заштита од крадци | Сите содржини | DW | 06.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Лажни смартфони како заштита од крадци

Криминалот во Мексико е познат ширум светот. Сопствениците на смартфони мора да бидат креативни ако сакаат да се заштитат од кражби.

Гледај видео 01:14

Повеќе во Медија центарот