Кјудо-јапонско стрелаштво | Старт | DW | 19.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кјудо-јапонско стрелаштво

Јапонската стрелачка дисциплина, позната под името Кјудо е многу повеќе од спорт. Во Кјудо пред сѐ се работи за духот на Азија, и особено на Јапонија. Тоа е комбинација од спорт и ментална техника

Гледај видео 02:12
Now live
02:12 минути