Куќа за кукли од соништата | Старт | DW | 24.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Куќа за кукли од соништата

Во почетокот на 70-тите години, една Швеѓанка му упати на својот сопруг една молба. Сакаше да ѝ изгради куќа од соништата за нејзините кукли. За 10 години прекрасната куќа за кукли висока два метра беше готова.

Гледај видео 02:46
Now live
02:46 минути