Кучиња херои | Старт | DW | 09.02.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кучиња херои

Откриваат дрога и експлозиви, а спасуваат и луѓе. Запознајте ги најуспешните полициски кучиња за минатата година - Рекс, Браун и Бела! #ВидиВака

Гледај видео 02:48