Куба: Гринговците доаѓаат! | Старт | DW | 06.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Куба: Гринговците доаѓаат!

Топењето на политичкиот мраз меѓу САД и Куба наскоро би можело на комунистичката држава да и‘ донесе соема нов лик. Островот е соочен со масовно доаѓање на американски туристи, а тоа во Куба предизвикува поделени чувства.

Гледај видео 01:36
Now live
01:36 минути