Криза во еврозоната | Економија | DW | 08.01.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Криза во еврозоната

Огромни финансиски пакети за спас на еврото треба да ја стабилизираат заедничката валута и да го одржат заедништвото на Европа - повеќе во бекграундите, мислењата, анализите и извештаите.

Огромни финансиски пакети за спас на еврото треба да ја стабилизираат заедничката валута и да го одржат заедништвото на Европа - повеќе во бекграундите, мислењата, анализите и извештаите.

DW.COM