Кревок мир меѓу муслиманите и Евреите во Белгија | Старт | DW | 24.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кревок мир меѓу муслиманите и Евреите во Белгија

Војните на Блискиот исток ги заострија односите меѓу муслиманската и еврејската заедница во белгискиот град Антверп. Сѐ повеќе Евреи-староседелци се отселуваат од градот стравувајќи за својата безбедност

Гледај видео 05:14
Now live
05:14 минути