Кој профитира од падот на еврото? | Старт | DW | 17.03.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кој профитира од падот на еврото?

Вредноста на заедничката европска валута-еврото и понатаму паѓа. Наскоро може да се очекува да падне и под доларот. Кој профитира од тоа?

Гледај видео 01:36
Now live
01:36 минути