Кој побарал повлекување на аболицијата? | Старт | DW | 25.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кој побарал повлекување на аболицијата?

Шефот на дипломатијата Попоски тврди дека Груевски, Јанкулоска и Мијалков побарале повлекување на аболицијата од Иванов. Фактите велат дека досега тоа го сторил само Груевски.

Гледај видео 00:54