Кој може, заминува од Косово | Старт | DW | 23.03.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кој може, заминува од Косово

Иако границите моментно се построго контролирани, бегалците наоѓаат други патишта.

Гледај видео 04:34
Now live
04:34 минути