Копнеж по Европа | Европа | DW | 08.01.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Европа

Копнеж по Европа

По падот на Берлинскиот ѕид и крајот на Студената војна, Запад за многумина од бившите комунистички држави е „ветената земја“. Како е денес во Хрватска, Романија, Унгарија?

По падот на Берлинскиот ѕид и крајот на Студената војна, Запад за многумина од бившите комунистички држави е „ветената земја“. Како е денес?

DW.COM