Колку ќе поевтинат германските дизели? | Економија | DW | 27.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Економија

Колку ќе поевтинат германските дизели?

Бројот на новорегистрирани „дизели“ во Германија опаѓа. По одлуката на Управниот суд дека е дозволена забрана за вакви возила во градовите, се очекува натамошен пад на продажбата. Ќе паднат ли и цените? #DE_Facto:

Гледај видео 02:29

#DE_facto: Колку ќе поевтинат германските дизели?

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама