Колку фирмите се безбедни на интернет? | Сите содржини | DW | 16.03.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Колку фирмите се безбедни на интернет?

Сајбер-криминалците стануваат сѐ поголеми попрофесионалци во обидите да украдат нечии податоци или пари преку интернет. Но, и фирмите се „вооружуваат“ против ваквиот вид криминал. Безбедноста во дигиталната револуција игра решавачка улога.

Гледај видео 01:45
Now live
01:45 минути

Прочитај го и ова