Колку се сигурни автомобилите кои возат сами? | Старт | DW | 19.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Колку се сигурни автомобилите кои возат сами?

Веќе две години се зборува за автомобили во кои нема да има возач. Тие би требало да донесат револуција на авто-пазарот. Но, колку се сигурни овие возила-роботи?

Гледај видео 01:39