Колку е опасен вирусот МЕРС? | Старт | DW | 19.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Колку е опасен вирусот МЕРС?

Вирусот МЕРС се шири во Јужна Кореја, бројот на инфекции се зголемува, од болеста умреа повеќе луѓе. Колку опасен е вирусот, од каде дојде и дали постои вакцина против него?

Гледај видео 02:35
Now live
02:35 минути