Колкав е вистинскиот број невравотени во Македонија? | Северна Македонија | DW | 30.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Северна Македонија

Колкав е вистинскиот број невравотени во Македонија?

Високиот број невработени во Македонија, и податокот на Агенцијата за вработување дека невработеноста расте е повод за нови прпукувања меѓу власта и опозицијата.

Невработените чекаат во долги редици

Невработените чекаат во долги редици

Реклама