Колекционер на олдтајмери на „Застава“ во Германија | Сите содржини | DW | 06.05.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Колекционер на олдтајмери на „Застава“ во Германија

Дино Чолиќ од Келн е колекционер на југословенски олдтајмери. Секој престој во Босна и Херцеговина го користи за набавка и купување на други, сега веќе антиквитети, од социјалистичкиот период на екс Југославија