Колебливо соочување со минатото во Албанија | Старт | DW | 19.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Колебливо соочување со минатото во Албанија

Безбројни злосторства од времето на комунистичката диктатура во Албанија и натаму остануваат сокриени во актите на тајните служби. Албанија нема закон за лустрација и тоа е голем предизвик за новоизбраниот парламент.

Гледај видео 04:58
Now live
04:58 минути