Кои се најголемите даночни измамници во ЕУ? | Теми | DW | 18.01.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Кои се најголемите даночни измамници во ЕУ?

Дали знаете како членките на Европската унија годишно губат речиси 150 милијарди евра? ... Одговорот е даночна измама. Погледнете кои се најголемите даночни престапници во ЕУ и како им успева измамата...

Гледај видео 02:02

Прочитај го и ова