Козаците и отпорноста на коронавирусот | Сите содржини | DW | 20.03.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Козаците и отпорноста на коронавирусот

Козаците во Русија се обидуваат да го победат коронавирусот со народни лекови и светена вода. И, властите тоа им го дозволуваат.

Гледај видео 01:42

Прочитај го и ова