Кнауф работи и во интерес на граѓаните | Економија | DW | 03.01.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Кнауф работи и во интерес на граѓаните

Акционерското друштво „Кнауф Радика„ во Дебар, е редок пример на успешна странска инвестиција во Македонија.