Климатска катастрофа во сиромашните земји | Старт | DW | 02.12.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Климатска катастрофа во сиромашните земји

Веќе и пораст на температурата на нашата планета од еден Целзиусов степен за многу земји значи вистинска катастрофа. Тоа е особено голем проблем во сиромашните земји

Гледај видео 01:41
Now live
01:41 минути