Класичните автомобили кои го одбележаа 20. век | Сите содржини | DW | 07.04.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Класичните автомобили кои го одбележаа 20. век

Овие автомобили го одбележаа минатото, но не само што и натаму остануваат во сеќавање, туку се користат и како модели за натамошен развој на индустријата.

Овие автомобили го одбележаа минатото, но не само што и натаму остануваат во сеќавање, туку се користат и како модели за натамошен развој на индустријата.