Кино културата на стаклени нозе | Теми | DW | 09.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Кино културата на стаклени нозе

Во последните години константно се намалува бројот на кино сали, како и бројот на посетители во македонските кина. Надеж за зажувување на кино културата се успесите на документарните и играни филмови од домашно производство.

Гледај видео 00:56

Прочитај го и ова