Кинеските научници клонираа мајмуни | Старт | DW | 25.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кинеските научници клонираа мајмуни

Науката се доближува до можноста да се клонираат луѓе. Кинески научници по повеќегодишна работа успеаја успешно да ги клонираат првите примати. Двете мајмунчиња ќе се користат за медицински експерименти

Гледај видео 01:26