Келн половина година по нападите пред Дом | Сите содржини | DW | 01.07.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Келн половина година по нападите пред Дом

Нападите, главно врз жени од новогодишната ноќ во Келн кај многумина предизвикаа несигурност. Каква е ситуацијата половина година потоа?

Гледај видео 01:51
Now live
01:51 минути