Картички за плаќање патарина | Теми | DW | 12.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Картички за плаќање патарина

Нов систем за помалку чекање, пократки колони - на патарините од Велес до Скопје има можност да се плаќа со посебни картички. Камионџиите и другите превозници ќе имаат специјални лепенки и ќе минуваат уште побрзо.

Гледај видео 01:02
Now live
01:02 минути