Карлови Вари страда поради украинската криза | Старт | DW | 22.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Карлови Вари страда поради украинската криза

Војната во Украина ја подели Европа. Тоа се забележува и во идиличното место Карлови Вари - традиционално, едно од најомилените места за одмор на Русите. Но, од почетокот на украинската криза руските гости ги нема.

Гледај видео 04:21
Now live
04:21 минути