Кан е магнет и за филмските ѕвезди и за туристите | Старт | DW | 26.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кан е магнет и за филмските ѕвезди и за туристите

Најубав поглед врз заливот на Кан има од замокот. Средновековните ѕидини моќно се издигаат над делот од стариот град на Кан, наречен „Сике“.

Гледај видео 04:42
Now live
04:42 минути