Како теророт влијае врз туризмот? | Старт | DW | 14.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Како теророт влијае врз туризмот?

Туризмот е една од најважните економски гранки на земјата. Затоа не зачудува фактот дека по бомбашкиот напад во Истанбул кружи страв меѓу туристичките работници во земјата

Гледај видео 01:52
Now live
01:52 минути