Како се одбележува првиот школски ден во Германија | Сите содржини | DW | 23.08.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Како се одбележува првиот школски ден во Германија

Некои деца се возбудени, други се ужаснати, но никој не може да го избегне. Првиот школски ден во Германија е исполнет со ритуали, а дел од нив се стари стотици години.

Прочитај го и ова