Како самите да придонесеме за почист воздух? | Теми | DW | 20.07.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Како самите да придонесеме за почист воздух?

Политиката и натаму го има главниот збор, кога е во прашање намалување на загадувањето на воздухот. Но, каков е навистина квалитетот на воздухот во Европа и како може секој поединец да придонесе барем за малку почист воздух? Новиот #ЕУРОПЕО во потрага по одговори:

Гледај видео 02:14

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова