Како наставниците да го тренираат гласот? | Старт | DW | 02.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Како наставниците да го тренираат гласот?

Гласот на наставникот е еден од факторите кои одлучуваат дали учениците на настава речиси ќе заспијат или нешто ќе научат. Тренирањето на гласот во иднина би требало да стане дел од студиите по педагогија и настава.

Гледај видео 02:11
Now live
02:11 минути