Како изгледа службениот автомобил на новиот германски канцелар? | Панорама | DW | 07.01.2022
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Како изгледа службениот автомобил на новиот германски канцелар?

Дали некогаш сте посакале да се возите како светски лидер? Ова е автомобил за сите овие цели: може да ве заштити, а нуди комфор и луксуз. Погледнете како изгледа службениот автомобил на новиот германски канцелар!

Гледај видео 01:15