Како ЕУ планира да ја исфрли пластиката за една употреба | Сите содржини | DW | 20.02.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Како ЕУ планира да ја исфрли пластиката за една употреба

Заради заштита на природната средина, од јули годинава во ЕУ ќе биде забранета пластика за една употреба, многу пластични нема да смеат веќе да се произведуваат. Ви ги претставуваме алтернативите за нив

Прочитај го и ова