Како Европа го слави карневалот | Сите содржини | DW | 05.02.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Како Европа го слави карневалот

Традициите се шаренолики и опуштени, но тие се разликуваат од земја до земја: ова се карневалските традиции низ Европа.

Традициите се шаренолики и опуштени, но тие се разликуваат од земја до земја: ова се карневалските традиции низ Европа.