Како да се однесувате со уличните кучиња? | Теми | DW | 12.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Како да се однесувате со уличните кучиња?

Многу луѓе, разбирливо, имаат страв од уличните кучиња, кои претставуваат проблем за безбедноста на граѓаните во многу македонски градови. Со неколку постапки, меѓутоа може да се избегне трауматично искуство.

Гледај видео 01:43

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова