Како Давид Г. стана Абу Давуд и загина во Сирија | Старт | DW | 04.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Како Давид Г. стана Абу Давуд и загина во Сирија

Според официјални информации, 270 германски исламисти досега заминале во Сирија, а најмалку 15 загинале. Меѓу нив има и млади Германци кои конвертирале во ислам.

Гледај видео 05:01
Now live
05:01 минути