Како Германците се борат против настинка? | Сите содржини | DW | 26.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Како Германците се борат против настинка?

Со оглед што имаат добар здравствен систем, Германците не мораат самите да се лекуваат. Но, многумина тоа сепак го прават. Какви „медицински методи“ притоа користат во борбата против настинката-на следните фотографии