Како виното од Молдавија да стигне до ЕУ? | Старт | DW | 18.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Како виното од Молдавија да стигне до ЕУ?

Источноевропска земја Молдавија сака политички и економски да се приближи до Европската унија. Тоа на Русија во моментов воопшто не ѝ се допаѓа. ЅТоа се одразува и во трговијата со виното.

Гледај видео 04:15
Now live
04:15 минути