Каков мебел е во мода? | Сите содржини | DW | 20.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Каков мебел е во мода?

Модерниот мебел е лесен, природен и еколошки чист. Трендовите се видливи на Меѓународниот саем за мебел во германскиот град Келн.