Каде оди кинеското стопанство? | Старт | DW | 07.03.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Каде оди кинеското стопанство?

Кус преглед на стопанските перформанси на Кина од глобалната финансиска криза во 2008 година досега.

Гледај видео 01:26
Now live
01:26 минути