Ифтарот ги поврзува луѓето | Панорама | DW | 30.05.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Ифтарот ги поврзува луѓето

Под мотото „Ифтарот ги поврзува луѓето“, Мрежата на млади од Исламската заедница на Бошњаците во Германија организираше заеднички ифтар за млади од цел свет.

Гледај видео 02:21

Ифтарот ги поврзува луѓето

Под мотото „Ифтарот ги поврзува луѓето“ („Iftar Connecting People“), Мрежата на млади од Исламската заедница на Бошњаците во Германија организираше заеднички ифтар за млади од цел свет. Специјални гости беа бегалци од Сирија.

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама