Италија повторно во фокусот на инвеститорите | Старт | DW | 14.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Италија повторно во фокусот на инвеститорите

Бонитетот на Италија е значително подобрен, се чини дека инвестираните пари се сигурни, пред се‘ кога се вложени во луксузни недвижности. Во делови од земјата инвеститорите чекаат ред за да вложат пари.

Гледај видео 02:39
Now live
02:39 минути