Италија: врските на мафијата и црквата | Старт | DW | 01.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Италија: врските на мафијата и црквата

Одлуката на Папата Франциско да ги екскомуницира членовите на мафијата од Црквата тешко ги погоди криминалните структури во Италија. Но, членовите на калабриската Ндрангета не се предаваат во намерата да ги задржат врските

Гледај видео 05:21
Now live
05:21 минути