Италијанска “бизнисменска офанзива“ во Турција | Економија | DW | 24.11.2005
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Италијанска “бизнисменска офанзива“ во Турција

По почнатите преговори за членство на Турција во ЕУ, Италијанците први офанзивно зачекорија во Турција. Во повеќедневна посета е делегација од преку 600 бизнисмени и индустријалци што ја предводи лично италијанскиот претседател, Карло Азељо Чампи.

Турското крајбрежје кај Мармарис

Турското крајбрежје кај Мармарис