Историско ракување | Сите содржини | DW | 12.06.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Историско ракување

Цврст стисок на раката и сериозни лица на Трамп и Ким - моменти за историја во Сингапур.

Гледај видео 00:42

Прочитај го и ова